Wire-o

Wilt u uw papier laten inbinden op een nette manier? Kies dan voor wire-o binden. Wire-o klinkt misschien wat onbekend, maar u kent het allicht. Het zijn de ronde banden waarmee pagina's aan elkaar worden gebonden.

Op deze manier wordt uw product sterk ingebonden en is het gemakkelijk in gebruik. Pagina's omslaan gaat netjes en eenvoudig. Dit is direct het grootste voordeel van wire-o inbinden. 

Wire-o drukwerk

Wire-o drukwerk wordt gedrukt op speciale drukmachines. Op die manier is het inbinden van uw product zeer eenvoudig.

Het wire-o drukwerk is mogelijk op verschillende manieren: van A0 t/m A8 formaat. Kies voor wire-o binden, stel het formaat, de oplage en het aantal pagina's vast en start met het uploaden van uw wire-o drukwerk.

Heeft u wire-o drukwerk van een ander formaat? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat! Want er is vaak veel meer mogelijk dan op onze website te vinden is!

 

Wire-o binding

Wiro-o binding is een goede oplossing voor het inbinden van uw product. Deze manier is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een agenda, een kalender of een jaarverslag. U krijgt hiermee niet alleen een stevige binding, maar ook is een wire-o binding erg gebruiksvriendelijk.

Een kalender omslaan door middel van wire-o binding gaat eenvoudiger dan wanneer het aan elkaar wordt bevestigd door middel van een nietje. Daarnaast is het ook veel mooier. Wire-o binding is zeer breed toepasbaar en dat is fijn!

Contact over wire-o binden

Direct uw wire-o drukwerk uploaden? Dat kan! Door het volgen van drie eenvoudige stappen kunt u uw wire-o drukwerk bestellen.

Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over wire-o binden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 078 - 691 88 91. 

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie