Visitekaartjes printen

Zoals u weet, wordt de wereld steeds digitaler. Maar als het om netwerken gaat, is persoonlijk contact echter nog altijd het belangrijkst. Wilt u laten zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat? Dan is het laten printen van visitekaartjes een betere strategie dan het versturen van een connectieverzoek op LinkedIn. Vergezeld van een glimlach en een handdruk, is het visitekaartje immers dé manier om een waardevolle connectie te maken.

Hippe visitekaartjes printen

Welke visitekaartjes u laat printen, hangt af van wat u wilt uitstralen. Heeft u een internetbedrijf of bent u ZZP’er in de creatieve sector? Dan is een hip of authentiek ontworpen visitekaartje de ideale manier om een onuitwisbare indruk te maken én meer naamsbekendheid te krijgen. Ook creatieve visitekaartjes printen is voor ons geen enkel probleem.

Iemand uit uw netwerk zal uw uniek ogende visitekaartje immers al snel aan collega’s of andere bekenden laten zien, die vervolgens nieuwsgierig raken naar uw bedrijf. Op die manier laat u uw visitekaartje het werk voor u doen. Ga dus eens voor een uitgesproken kleur, kies een creatief lettertype en bedenk een leuke tekst. 

Traditionele visitekaartjes printen

Heeft u een traditioneler bedrijf, dan kunnen wij zakelijke visitekaartjes printen voor u. Uw partners vinden creativiteit bij visitekaartjes waarschijnlijk minder belangrijk en willen graag in één oogopslag uw gegevens kunnen zien. Een te opvallende business card kan zelfs in uw nadeel werken.

Kies in dit geval voor een visitekaartje dat in lijn ligt met de uitstraling van uw merk. Dat kan heel breed zijn: iemand die in het onderwijs werkt, zal voor een ander ontwerp kiezen dan een journalist of architect. De veiligste keus is om uw visitekaartje te ontwerpen volgens de richtlijnen van uw huisstijl.

Wilt u professioneel overkomen, maar u toch onderscheiden? Dan zijn gevouwen visitekaartjes een perfecte keuze. Hier kunt u tevens wat meer informatie op kwijt.

Visitekaartjes printen

Goedkoop visitekaartjes laten printen?

Bij Drukkerij123 kunt u tegen een aantrekkelijk tarief verschillende soorten visitekaartjes laten printen. U kunt uw visitekaartjes direct online bestellen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Ook als u geen standaard visitekaartje wilt, informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie