Visitekaartjes drukken eigen ontwerp


Een goede eerste indruk maakt u maar één keer. Daarbij komt een opvallend visitekaartje uitstekend van pas. Bij ons kunt u uw visitekaartjes drukken met uw eigen ontwerp.

Kies niet voor een veelvoorkomend standaard sjabloon, maar onderscheid uzelf direct met een visitekaartje met uw eigen ontwerp. Zo kunt u niet alleen uw eigen opmaak kiezen, maar bepaalt u ook zelf welke kleuren, lettergroottes en lettertypes er worden gebruikt. 

Visitekaartjes met eigen ontwerp

Uploaden van visitekaartjes met eigen ontwerp

Bij Drukkerij123 drukken we graag uw visitekaartjes met uw eigen ontwerp. Daarbij bieden wij u twee keuzes aan:

  • Het standaard visitekaartje van 85 x 55 mm
  • Het klapkaartje van 170 x 55

Wilt u dat uw kaartje opvalt tussen de wellicht tientallen andere visitekaartjes, dan is het klapkaartje een uitstekende keuze. Zowel het standaard visitekaartje als het klapkaartje zijn te drukken met uw eigen ontwerp.

Visitekaartjes met eigen ontwerp snel laten drukken

Via onze webshop kunt u eenvoudig uw visitekaartje drukken met eigen ontwerp. Kies het formaat, de oplage en de papiersoort en vul uw gegevens in. Vervolgens zorgen wij voor het drukken van uw visitekaartje met eigen ontwerp. Heeft u vragen over ons bestelproces, de mogelijkheden van online drukwerk of de afhandeling van uw bestelling, bel dan gerust naar 078 - 691 88 91 of stuur ons een e-mail.  

Direct bestellen

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie