Visitekaartjes

Als startende ondernemer of freelancer gaat het er tegenwoordig vooral om dat u opvalt. Het gaat om marketing van uzelf. Een visitekaartje helpt u daarbij. U bent uw eigen merk en moet zorgen dat mensen een goed gevoel bij u krijgen.

Eén van de belangrijkste wapens in deze strijd is het visitekaartje. Daarvoor is het wel belangrijk dat u eerst uw visitekaartje laat drukken. Geef hier uw eigen identiteit aan mee, zodat uw kaartje herkenbaar is. Bij Drukkerij123 kunnen we uw visitekaartjes drukken.

Visitekaartjes drukken voor zakelijk gebruik

Het gebruik van uw visitekaartje is voornamelijk zakelijk. Wanneer u als bedrijf naar een klant toe gaat wilt u professioneel overkomen. Wanneer u aan het eind van het gesprek een visitekaartje kan overhandigen, komt dit verzorgd over en vergroot dit de kans op succes bij deze klant. Daarnaast is het ook erg praktisch, omdat al uw gegevens op uw visitekaartje staan.

Toch zijn visitekaartjes niet alleen voor zakelijk gebruik. Wanneer u bijvoorbeeld een koor onder uw hoede heeft, is het makkelijk wanneer u een visitekaartje heeft laten drukken. Geïnteresseerden nemen op die manier gemakkelijker contact op. Ook hier geldt: het is belangrijk om eerst een professioneel visitekaartje te drukken. 

 

Visitekaartjes drukken bij Drukkerij123

Heeft u een visitekaartje nodig, maar moet deze nog worden gedrukt? Kom dan naar Drukkerij123. Uw visitekaartje drukken is voor ons erg eenvoudig. Na drie stappen is het drukwerk al verstuurd (ontdek de drie stappen).

Bij stap één kiest u het soort drukwerk. Voor het drukken van uw visitekaartje kiest u als drukwerk visitekaartjes. De tweede stap gaat over gegevens zoals het formaat, de oplage en het aantal pagina`s. Nadat u deze stap heeft ingevuld bent u al bij de derde en laatste stap. Hierbij gaat u uw drukwerk uploaden.

Na deze stap is uw drukwerk verzonden en na ongeveer drie dagen heeft u het gedrukte exemplaar van uw visitekaartje in handen!

Wij drukken graag uw visitekaartjes

Ook goedkope visitekaartjes laten drukken? Kom naar Drukkerij123. Stuur uw drukwerk direct naar ons op of neem contact met ons op wanneer er vragen zijn. Drukkerij123, specialist in drukwerk. Bekijk ook ons volledige assortiment voor andere vormen van drukwerk die wij aanbieden.

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie