Verenigingsbladen

Uw vereniging heeft een bepaalde uitstraling. Deze uitstraling versterkt u door een verenigingsblad te hebben waar informatie over uw vereniging in staat. Het verenigingsblad van uw vereniging laten drukken door een professionele drukkerij? Drukkerij123 is zo`n professionele drukkerij. Voor het drukken van uw verenigingsblad komt u naar ons!

Waarom een verenigingsblad

Een verenigingsblad van uw vereniging is handig voor verschillende doeleinden. Zo informeert u uw leden door middel van uw verenigingsblad. Niet alleen wanneer er nieuwe leden zijn, maar ook bestaande leden voorziet u op deze manier van informatie.

Deze informatie kan over van alles gaan. Van informatie over een feest of evenement tot informatie over het jaarverslag, met een verenigingsblad is het informeren van uw leden zeer gemakkelijk. Ook ingezonden stukjes van leden zijn altijd erg leuk om in een verenigingsblad te plaatsen.

Bovendien versterkt een verenigingsblad het clubgevoel. Ook zorgt u door het plaatsen van foto`s ervoor dat herinneringen blijven bestaan. Omdat verenigingen vaak een laag budget hebben is Drukkerij123 de juiste keuze. Wij drukken uw verenigingsblad tegen een lage prijs.

Verenigingsblad drukken door Drukkerij123

Wanneer u kiest om uw verenigingsblad te laten drukken door Drukkerij123 bent u na het invullen van drie stappen klaar. Hoe gaat dit in zijn werk? Bij de eerste stap kiest u het soort drukwerk. In dit geval verenigingsbladen. Bij stap twee vult u gegevens in zoals het formaat, de oplage en het aantal pagina`s. Bij de laatste stap, stap 3, gaat u het drukwerk uploaden.

Hierna heeft u na gemiddeld drie dagen uw gedrukte verenigingsblad. Verschijnt het verenigingsblad een aantal keer per jaar? Kies dan voor periodiek drukwerk! U profiteert dan ook van 6% btw-tarief! U kunt het verenigingsblad laten inbinden met wire-o, dit geeft een nette uitstraling.

Ook verenigingsbladen laten drukken?

Ook de leden van uw vereniging informeren over alles wat met uw verenging te maken heeft? Laat dan uw verenigingsblad drukken door Drukkerij123 en informeer uw leden. Neem direct contact met ons op voor vragen over uw verenigingsblad of laat uw drukwerk direct door ons drukken! Bekijk daarnaast ook ons volledige assortiment voor overig drukwerk.

 

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie