Doordruksets

Sets in 2- of 3-voud zijn simpel gezegd 2 of 3 vellen papier op elkaar waarbij de vellen doordrukken op elkaar. Hierdoor hoeft u alleen maar op het bovenste vel te schrijven en verschijnt de tekst ook op de onderliggende vellen. Dit is eenvoudig en werkt snel!

Sets in 2- of 3-voud van Drukkerij123

Bij Drukkerij123 kunt u verschillende soorten sets in 2- of 3-voud bestellen. U heeft de keuze uit drie standaard formaten, namelijk A4, A5 en A6. Wanneer u het formaat heeft gekozen maakt u daarna de keuze uit de oplage en ten slotte de hoeveelheid doorslagvellen (2 of 3). Hierna begint u met het uploaden van uw drukwerk. De vorm en het soort tekst van op de sets in 2- of 3-voud worden dan door ons afgedrukt zoals u dat heeft aangegeven.

 

Sets in 2- of 3-voud voor bedrijven

Doorslagvellen worden voornamelijk gebruikt door bedrijven. Wanneer een leverancier zijn producten levert en aangeeft welke producten hij aflevert gaat dit vaak door middel van een afleverbon. Het origineel behoudt hij zelf en de overige vellen zijn voor de klant. Vaak zijn deze vellen in een andere kleur zodat er duidelijk te lezen is wat er staat. Bloks en sets in 2- of 3-voud worden vooral op de zakelijke markt gebruikt. Mocht u echter doorslagvellen aan willen schaffen voor particulier gebruik, is dit natuurlijk ook geen probleem!

Naast sets in 2- of 3-voud bent u bij Drukkerij123 ook aan het juiste adres voor andere vormen van drukwerk. Denk hierbij onder andere aan programmaboekjes, verenigingsbladen, kerkbodes en schoolkranten. Mocht u nog vragen hebben over deze vormen van drukwerk of over Sets in 2- of 3-voud drukwerk, neem dan direct contact met ons op! Drukkerij123, specialist in alle vormen van drukwerk!

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie