Scriptie drukken of afdrukken

Wat een feest, je scriptie is eindelijk klaar na maandenlang werken. Een uitgebreid onderzoek verdient een professionele uitstraling. Je scriptie bestaat vaak uit een groot boekwerk, waardoor thuis printen geen optie is. Wil je je scriptie laten drukken of afdrukken? Dat kan gemakkelijk bij Drukkerij123. 

Scriptie professioneel (af)drukken

Je kunt ervoor kiezen om je scriptie op verschillende manieren te laten (af)drukken. De keuze voor de wijze waarop je scriptie wordt gedrukt heeft alles te maken met het budget wat jij ervoor over hebt. Bij Drukkerij123 garanderen we de scherpste prijzen. We zetten de verschillende opties op een rij:

 1. Zwart-wit of full colour
  Bevat je scriptie veel afbeeldingen, modellen of diagrammen? Dan is het goed om te overwegen je scriptie in full colour af te laten drukken. Wanneer dit niet het geval is volstaat het om je scriptie in zwart-wit kleuren af te laten drukken.
   
 2. Scriptie inbinden
  Op welke manier laat jij je scriptie inbinden? Drukkerij123 biedt verschillende inbind methodes aan. Staat de inbindmethode die jij wilt niet in het rijtje? Neem dan even contact met ons op. Wij denken graag met je mee over eventuele andere mogelijkeden. 
  • Wire-O: dit is een populaire en goedkope manier van inbinden. Wire-o is een metalen spiraal die door het binnenwerk en omslag wordt geplaatst. De voordelen van wire-o staan beschreven op deze pagina.
  • Vouwen en nieten: Zoals bij veel magazines wordt toegepast, kunnen we je scriptie ook als een boekwerk nieten. Het binnenwerk van je scriptie wordt gevouwen en de bladen worden bij elkaar gehouden door twee nietjes in de rug. 
  • Omslag inlijmen: Bij het inlijmen van je scriptie, wordt er een mooie kaft (omslag) om het binnenwerk gelijmd. Deze methode wordt vaak gebruikt bij readers. Hierbij houden we rekening met de dikte van het aangeleverde document.

Oplage scriptie drukken

De oplage van je scriptie is vaak niet hoger dan vijf stuks. Zo kun je twee exemplaren aan school geven, een exemplaar aan je afstudeerbedrijf, je scriptie begeleider en een exemplaar voor jezelf. Daardoor hoef je de scriptie niet online te bestellen, maar kun je gemakkelijk een offerte bij ons opvragen en het scriptie bestand meesturen. Wij zijn snel en adequaat in het reageren!

Vraag een offerte aan

Heb je nog een vraag over het laten drukken of afdrukken van je scriptie? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

 

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
 • In 5 minuten geregeld
 • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
 • Ook voor maatwerk
 • Laagste prijs garantie