Schoolkrant drukken


Voordelig en snel een schoolkrant maken en drukken? Drukkerij123 is dé specialist op het gebied van schoolkranten. Binnen vijf minuten is alles geregeld!

Referentie schoolkrant drukken

Mede dankzij het fantastische drukwerk werd Quatsch, schoolkrant van Evangelische School De Passie Utrecht, verkozen tot beste schoolkrant van Nederland. Zonder de snelle reacties en tips voor de verwerking van de lay-out tot een printklare versie was er nooit een schoolkrant gekomen.

Een directeur van een basisschool benaderde ons, nadat hij 'iets' gehoord had. Zijn reactie is lovend: "Voor die prijs gaan wij er zelf niet aan beginnen, plus dat we onze kostbare tijd wel beter kunnen besteden. We hebben zelf apparatuur, maar zo mooi en voor zodanig scherpe prijs kunnen we absoluut geen schoolkrant maken!"

Ook andere grote scholengemeenschappen denken er zo over, zo laten zij weten aan Drukkerij123.

Schoolkrant laten drukken bij Drukkerij123

Prijstechnisch is Drukkerij123 zeer aantrekkelijk voor scholen, ook bij kleine oplages. Een A5 schoolkrant drukken met een oplage van 50 stuks en 8 pagina's kost 7 euro exclusief btw. Veel goedkoper dan een gemiddeld kopieerapparaat én vele malen makkelijker.

Heeft u een grotere school? Een schoolkrant met 20 pagina's en een oplage van 400 stuks kost slechts 120 euro exclusief btw. Dit betekent dat u per schoolkrant slechts 30 cent betaalt, oftewel 0,015 euro per pagina.

Periodiek schoolkrant drukken

Heeft u vaste tijdstippen waarop de schoolkrant uitgebracht moet worden? Dan kunt u er voor kiezen om periodiek te printen. U kunt de schoolkrant stevig laten inbinden door middel van wire-o, dit is ook een zeer gebruiksvriendelijke toepassing.

Contact over schoolkrant drukken

Geïnteresseerd in drukwerk van Drukkerij123? Begin direct met het uploaden van uw schoolkrant en u ontvangt het drukwerk zo spoedig mogelijk in huis.

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie