Poster afdrukken

Wanneer u op zoek bent naar een drukkerij om uw poster af te drukken, kies dan voor Drukkerij123. In tegenstelling tot veel andere online drukkerijen leveren wij wel in kleine oplages. Onze prijzen zijn scherp, de kwaliteit is hoog en onze levertijden zijn kort. Kortom: de ideale partner voor poster afdrukken. 

In slechts drie stappen uw poster afdrukken 

Bij Drukkerij123 kunt u terecht voor het afdrukken van posters van de hoogste kwaliteit. Het afdrukken van uw poster is eenvoudig en snel, in slechts drie stappen laat u uw poster afdrukken.

  1. U kiest het gewenste formaat van de poster: beschikbaar A0, A1, A2, A3 en A4 formaat
  2. U kiest de gewenste oplage.
  3. U ziet direct de prijs van het afdrukken van de posters voor zowel mat als glanzend papier en het afdrukken in kleur en in zwart. U kiest voor de gewenste optie.

Vervolgens hoeft u alleen nog maar uw drukwerk in het formaat PDF te uploaden. Wij zorgen er daarna voor dat uw poster gedrukt wordt volgens uw wensen. 

Heeft u advies nodig over poster afdrukken? 

Heeft u hulp nodig bij het drukklaar maken van uw bestand? Bekijk hoe u een PDF maakt bij de tips & downloads of neem contact met ons op. Eén van onze medewerkers helpt u graag bij poster afdrukken. Ook voor advies over formaten, kleurgebruik, papiersoorten et cetera kunt u bij ons terecht. 

Direct bestellen

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie