Periodiek

Wat is periodiek drukwerk precies? Periodiek drukwerk zijn uitgaven van tekstuele communicatie, waarvan de afnemer weet dat het minimaal 3 keer per jaar verschijnt op vaste tijdstippen. Wanneer u periodiek drukwerk heeft profiteert u van het 9% btw-tarief. Periodiek drukwerk is dus goedkoop!

Wat valt onder periodiek drukwerk

Bij Drukkerij123 vallen er verschillende uitgaven onder periodiek drukwerk. Heeft u een kerkbode die bijvoorbeeld iedere maand uit wordt gebracht? Dan drukken wij uw kerkbodes met een btw-tarief van 9% in plaats van 21%. Dit geldt ook voor uw verenigingsblad. Wilt u een magazine wat om de twee maanden verschijnt laten drukken? Voor Drukkerij123 is dit geen enkel probleem en u profiteert van een laag btw-tarief. Ditzelfde geldt ook voor een schoolkrant die meerdere keren per jaar uit komt. Drukkerij123 is specialist in allerlei soorten drukwerk en ook voor periodiek drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Waarom periodiek drukwerk laten drukken door Drukkerij123

Het grote voordeel van periodiek drukwerk laten drukken door Drukkerij123 is de manier waarop u periodiek drukwerk besteld bij ons. Dit gaat namelijk door middel van drie eenvoudige stappen. U kiest bij de eerste stap voor het soort drukwerk, in dit geval periodiek drukwerk. Bij stap 2 geeft u aan wat het formaat is, de oplage en het aantal pagina`s. In stap 3 start u ten slotte met het uploaden van uw drukwerk. Mocht uw keuze er niet bij staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een offerte op maat!

Voordelig periodiek drukwerk

Wanneer u periodiek drukwerk heeft profiteert u van een flink voordeel. Periodiek drukwerk valt namelijk onder het 9% btw-tarief in plaats van het 21% btw-tarief. Het onderstaande rekenvoorbeeld laat het voordeel zien.

Als u bijvoorbeeld periodiek drukwerk op A4 formaat wilt, met een oplage van 200 stuks en waarbij het aantal pagina`s 40 bedraagt, kost dat u inclusief 9% btw €838,46. Wanneer u echter 21% btw zou moeten betalen zou dit bedrag uitkomen op €922,29. Dit scheelt u bijna €90! Periodiek drukwerk is dus een voordelige vorm van drukwerk!

Meer weten over periodiek drukwerk? Neem dan direct contact met ons op. Meteen uw periodiek drukwerk bestellen? Start met uploaden!

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie