Over Ons

 

Bij Drukkerij123 geloven we in dat drukwerk ook in de toekomst van onmisbaar belang is. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en organisaties. Als expert op het gebied van niet-gestandaardiseerd drukwerk, bieden wij diverse unieke services aan onze klanten.Specialist in niet-gestandaardiseerd drukwerk

Wij beperken ons niet tot posters, kaarten en brochures. Onze kracht ligt namelijk in niet-gestandaardiseerd drukwerk. Maatwerk staat daarin altijd voorop en wij zijn 100% flexibel in ons aanbod. Bij ons is alles op het gebied van drukwerk mogelijk.

Professioneel en strategisch advies

Als specialist op het gebied van speciaal drukwerk, bieden wij onze klanten professioneel en persoonlijk advies. Vooral voor beginnende bedrijven is deze service van grote meerwaarde. Wij helpen onze klanten bij het vormgeven van hun drukwerk en adviseren hen over hun drukwerkmarketing.

Duurzame relatie met zakelijke klanten

Bij ons houdt de relatie met de klant niet op wanneer deze een aankoop doet. Dan begint het pas. Wij zijn trots op de manier waarop wij onze bestaande klanten actief voorzien van tips, adviezen, aanbiedingen en belangrijke data op het gebied van drukwerk.

Ons doel is om onze zakelijke klanten op de juiste momenten te laten pieken. Door de persoonlijke aandacht die wij geven, stellen wij ons niet slechts op als leverancier en drukkerij, maar als zakelijk partner. 

Neem contact op