Over Ons

 

Bij Drukkerij123 geloven we dat drukwerk ook in de toekomst van onmisbaar belang is. Voor particulieren, maar ook voor bedrijven en organisaties. Als expert op het gebied van speciaal drukwerk, bieden wij unieke services aan onze klanten. Van standaard drukwerk, tot professioneel en hoogwaardig maatwerk.Standaard drukwerk én professioneel maatwerk

In ons assortiment vind je alle soorten standaard drukwerk, maar wij beperken ons hier niet toe. Onze kracht ligt namelijk ook in niet-gestandaardiseerd drukwerk. Maatwerk staat daarin altijd voorop en wij zijn 100% flexibel in ons aanbod. Bij ons is alles op het gebied van drukwerk mogelijk.

Professioneel en strategisch advies

Als specialist op het gebied van speciaal drukwerk, bieden wij onze klanten professioneel en persoonlijk advies. Vooral voor beginnende bedrijven is deze service van grote meerwaarde. Wij helpen onze klanten bij het vormgeven van hun huisstijl en adviseren hen over hoe dit te marketen.

Duurzame relatie met zakelijke klanten

Bij ons houdt de relatie met de klant niet op wanneer deze een aankoop doet. Dan begint het namelijk pas. Wij zijn trots op de manier waarop wij onze bestaande klanten actief voorzien van tips, adviezen, aanbiedingen en belangrijke data op het gebied van drukwerk.

Ons doel is om onze zakelijke klanten op de juiste momenten te laten pieken. Door de persoonlijke aandacht die wij geven, stellen wij ons niet slechts op als leverancier en drukkerij, maar als zakelijk partner. 

Neem contact op