Online visitekaartjes bestellen

Ons contact wordt steeds digitaler, ook in het bedrijfsleven. Toch bereikt u met uw visitekaartje nog altijd meer dan met LinkedIn. Bij Drukkerij123 kunt u goedkoop online uw visitekaartjes bestellen. Ons drukwerk is van goede kwaliteit en gaat gepaard met een snelle levering, waardoor u optimaal profiteert.

Welk soort visitekaartje wilt u online bestellen?

Online visitekaartjes bestellen is ideaal voor iedere branche. Het soort visitekaartje dat u online wilt bestellen, hangt af van de branche waarin u werkt. Wellicht heeft u al een ontwerp klaarliggen, maar het kan ook dat u nog druk aan het brainstormen bent. In dat geval hebben wij een paar tips om u te helpen.

Zo helpt uw visitekaartje u met netwerken

Heeft u een creatief en vooruitstrevend bedrijf? En is uw branche informeel van aard? Dan raden wij u aan online visitekaartjes te bestellen met een opvallend ontwerp. Het liefst zelfs met een felle kleur. Een uniek design maakt u onvergetelijk voor uw netwerk.

En dat niet alleen: het leidt er ook toe dat mensen die uw visitekaartje hebben ontvangen zo enthousiast zijn over het ontwerp dat ze het wellicht aan hun zakelijke partners laten zien. Die zijn vervolgens benieuwd naar wie u bent en wat voor werkzaamheden u verricht. Er zijn op het internet genoeg creatieve ideeën te vinden voor uw visitekaartje.

Een traditioneel communicatiemiddel als een visitekaartje kan dus heel eenvoudig worden omgezet in een creatieve aandachtstrekker. Kortom: online visitekaartjes bestellen helpt u om op een creatieve manier uw netwerk uit te breiden.

Online visitekaartjes bestellen

Zo onderscheidt u zich met een zakelijk visitekaartje

Werkt u in een zakelijke sector waarin formaliteit een vereiste is? Ook dan kunt u online visitekaartjes bestellen. Wel is het dan af te raden een al te authentiek visitekaartje te bestellen. In dat geval raden wij u aan uw huisstijl als leidraad te nemen voor het ontwerp en aan de hand daarvan een strak en eenvoudig design te kiezen. Belangrijk is dat uw gegevens in één oogopslag vindbaar zijn. 

Bent u het hier mee eens, maar wilt u toch een manier vinden om onderscheidend te zijn? Dan raden wij u van harte onze gevouwen visitekaartjes aan. Zo behoudt u een net ontwerp, maar springt u er toch uit vanwege het formaat. Ook kunt u meer informatie kwijt op deze visitekaartjes.

Online visitekaartjes bestellen?

Bij Drukkerij123 kunt u online visitekaartjes bestellen met een snelle levering en tegen een zachte prijs. Wij staan garant voor hoge kwaliteit. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie