Online drukker

U bent op zoek naar een betrouwbare online drukker die drukwerk levert van hoge kwaliteit. Het liefst ook nog tegen een scherpe prijs en als het kan ook nog redelijk snel. Voor online drukken zit u helemaal goed bij Drukkerij123.

Wij verzorgen drukwerk van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs met snelle levertijden. Laat u ons als online drukker uw drukwerk verzorgen, dan regelt u dit online. Upload uw uw drukwerk en geef aan hoe u dit gedrukt wilt hebben (formaat, oplage, papiersoort et cetera) en wij regelen de rest. 

Eenvoudig bestellen bij onze online drukker

Wij hebben ons bestelproces zo ingericht dat u in drie stappen uw drukwerk kunt bestellen. Bij onze online drukker kiest u als eerste het soort drukwerk, bijvoorbeeld een schoolkrant, stickers, kalender, posters enzovoorts.  Daarna kiest u tijdens online drukken het formaat, de oplage, het aantal pagina's (indien van toepassing) en de papiersoort.

Staat uw keuze er niet bij, neem dan contact met ons op, want onze online drukker levert ook maatwerk. In de derde stap kunt u uw drukwerk uploaden in PDF formaat. Hoe u een PDF maakt, leest u hier. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag. 

Advies nodig van onze online drukker?

Heeft u advies nodig over drukwerk of online drukken, neem dan contact met ons op. Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het realiseren van hoge kwaliteit drukwerk en vinden voor u ook graag een passende oplossing.

U kunt onze online drukker bereiken per e-mail door ons contactformulier in te vullen, maar tijdens kantooruren zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wilt u een direct antwoord op uw vraag van onze online drukker, bel dan gerust naar 078 - 691 88 91.

Direct bestellen

 

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie