Kerkboekje maken & drukken

Voor diverse gelegenheden wordt een kerkboekje gedrukt. Dit kan gaan om feestelijke gebeurtenissen, zoals de doop van een kind of het huwelijk van twee geliefden. Maar we drukken ook kerkboekjes voor andere gebeurtenissen, zoals een overlijden. Onze kerkboekjes hebben echter één ding gemeen: ze zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Kerkbode

Kerkbode laten drukken

Een aantal jaar geleden maakten vrijwilligers de kerkbladen voor hun kerk zelf. Na verloop van tijd bleek de aanschaf en/of lease van de apparatuur niet meer rendabel in vergelijking met tarieven van drukkerijen.

Zo kwamen de eerste kerken bij ons terecht, waarvoor wij kerkboekjes drukken. Inmiddels doen we dit voor ruim 30 kerken en regelmatig komt hier een nieuwe kerk bij. Wij kunnen het kerkblad volledig naar wens drukken.

Laat uw kerkboekjes drukken

De kerken waarvoor wij de kerkbode drukken, waarderen onze snelle levering en de uitstekende kwaliteit van het drukwerk. Ook zijn zij erg te spreken over de ondersteuning die wij bieden. Daarom zijn we bij uitstek hét adres om kerkbodes te drukken.

Prijsvoorbeeld voor kerkblad drukken

De prijs van een kerkbode is afhankelijk van het formaat, de oplage en de papiersoort. Stel dat u kiest voor een A5-formaat kerkboekje van 12 pagina's in een oplage van 400 stuks. Dan betaalt u rond de zeventig euro exclusief BTW.

Heeft u geen 400 stuks nodig, maar bijvoorbeeld slechts 100 stuks. Dan bent u voor dezelfde specificaties voor het kerkboekje maar rond de twintig euro exclusief BTW kwijt.

TIP: Heeft u een kerkboekje dat meerdere keren per jaar verschijnt op een vast tijdstip? Kies dan voor periodiek drukwerk. U betaalt dan slechts 6% BTW en dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Bestel eenvoudig uw kerkbode

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie