Kalender

Wilt u online een kalender maken en drukken? Dat kan bij Drukkerij123. Wij kunnen namelijk kalenders drukken die u op onze website samen kunt stellen. Bijvoorbeeld met foto's van uw gezin, uw huisdier(en) of de beste vakantiefoto's van afgelopen jaar.

Als professionele drukkerij die kwaliteit voorop heeft staan, verzorgen we met alle plezier het kalenders drukken voor u. Wilt u er slechts eentje of juist meerdere om uit te delen binnen de familie? Of wilt u een kalender met foto's van de hoogtepunten van het afgelopen jaar op de werkvloer voor al uw collega's? Wij verzorgen voor u het drukwerk.

Waarom een kalender drukken?


Bijna iedereen en elk bedrijf heeft er wel één, een kalender! U kunt door een kalender drukken heel eenvoudig uw afspraken bijhouden. Ook binnen uw gezin of studentenhuis kan een kalender erg handig zijn! Op deze manier blijft u op de hoogte van elkaars taken of afspraken.

Daarnaast vergeet u nooit meer een verjaardag! Een kalender is ook een leuk cadeau om te geven! U stelt de kalender samen en Drukkerij123 zorgt voor kalender drukken.

Als u een kalender laat drukken dan:

  • vergeet u nooit meer de verjaardag van uw collega's
  • weet u precies wanneer uw zus 20 jaar getrouwd is
  • ontgaat het u niet als  uw beste vriend jarig is
  • onthoud u met gemak alle andere belangrijke data

Kalender drukken voor uw bedrijf

Een kalender kan ook binnen een bedrijf erg makkelijk zijn. U kunt de kalender helemaal samenstellen aan de hand van de huisstijlen van uw organisatie. Drukkerij123 heeft veel ervaring in kalenders drukken. Leuk om uit te delen aan klanten! 

Kalender laten drukken door Drukkerij123

U kunt uw kalender zelf vullen met uw eigen foto's en hier eventueel een onderschrift bij zetten, daarnaast bepaalt uzelf uw formaat! U kunt er hier voor kiezen zelf u foto's toe te voegen aan een bestaand sjabloon of u kunt hier zelf heel uw kalender maken en dit door Drukkerij123 laten drukken. De kalender worden afgewerkt met een wire-o en een ophanghaakje.

Geïnteresseerd? Kies hieronder uw wens! Heeft u vragen? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie