Informatieboekje maken

U wilt een informatieboekje maken om uw (potentiële) klanten te informeren. Uiteraard wilt u dat dit informatieboekje van de hoogste kwaliteit is, maar u wilt er niet te veel voor betalen. Dan zit u goed bij Drukkerij123, want wij kunnen uw informatieboekje maken. U levert ons het ontwerp aan en wij verzorgen het drukwerk voor u. Dit kan al vanaf een oplage van 50 stuks met een minimum van acht pagina's. Bij onze drukkerij kunt u uw eigen informatieboekje maken in A4 of A5 formaat, vanaf €19,80. Afwijkende formaten zijn in overleg met onze medewerkers ook zeker mogelijk!

Veel mogelijkheden voor informatieboekje maken

Wanneer wij uw informatieboekje maken, heeft u de keuze uit veel papiersoorten. Dit niet alleen voor de omslag, maar ook voor het binnenwerk. Hierbij kunt u ook aangeven in welke kleuren u uw informatieboekje wilt laten maken. Dit kan bijvoorbeeld volledig zwart of volledig kleur zijn, maar ook de omslag in kleur en het binnenwerk in volledig zwart is mogelijk. Twijfelt u wat voor uw programmaboekje de juiste keuze is, neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen bij het maken van deze beslissing. 

Contact over maken van informatieboekje

Heeft u vragen over het maken van een informatieboekje, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat uw opties zijn en welke prijs hieraan verbonden is. Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen, geef dan uw wensen aan ons door via het contactformulier of bel naar 078 - 691 88 91, zodat wij u te woord kunnen staan. Wij zorgen graag voor het maken van uw informatieboekje. Wij drukken daarnaast ook programmaboekjes!

Direct bestellen

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie