Gevouwen visitekaartjes

Wanneer u gevouwen visitekaartjes wilt laten drukken, gaan onze drukkers graag voor u aan de slag. We bieden verschillende opties voor het drukken van de zogeheten klapkaartjes. Van een lage tot een hoge oplage, op diverse papiersoorten en met verschillende afwerkingen: er is van alles mogelijk!

Waarom gevouwen visitekaartjes?

Als u regelmatig visitekaartjes in ontvangst neemt, raden wij het u aan om eens even naar uw verzamelde kaartjes te kijken. Wij zijn er zeker van dat zeker 95% van deze kaartjes zich op geen enkel punt onderscheiden. Het zijn allemaal standaard kaartjes. U begrijpt dat wanneer u gevouwen visitekaartjes uitdeelt, uw visitekaartje wel echt onderscheidend is van het gros van alle visitekaartjes. Op die manier heeft u sowieso al een streepje voor!

Opties voor gevouwen visitekaartjes

Op onze website bieden we u verschillende opties aan voor het door Drukkerij123 laten drukken van uw gevouwen visitekaartjes. Kies uit:

  • een matte of een glanzende afwerking
  • enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking 
  • zwart of kleur

U bepaalt uiteraard zelf de oplage voor uw gevouwen visitekaartjes.

Op onze website kunt u kiezen uit de meestgekozen opties. Wanneer u de klapkaartjes volgens afwijkende specificaties wilt laten drukken, horen wij dat graag van u. Wellicht wilt u bijvoorbeeld afgeronde hoeken,  aan de gevouwen visitekaartjes of misschien wilt u een boorgat in de kaartjes. Onze drukwerkspecialisten bekijken voor u wat er mogelijk is op basis van uw wensen en doen u een passend prijsvoorstel.

Meer informatie over gevouwen visitekaartjes

Wilt u uw klapkaartjes laten drukken door Drukkerij123, neem dan gerust contact met ons op. We starten onze drukpersen graag om voor u de mooiste gevouwen visitekaartjes te realiseren. Telefonisch zijn we te bereiken op 078 - 691 88 91 of vul ons contactformulier in.

Direct bestellen

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie