Geboortekaartjes drukken

U bent de trotse vader en moeder van een prachtige baby geworden. Van harte gefeliciteerd! Drukkerij123 zorgt dat uw geboortekaartjes net zo uniek en mooi worden als uw baby! Wij zijn specialist in geboortekaartjes drukken. U bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast is het van belang dat uw geboortekaartjes op korte termijn geleverd worden. Bij Drukkerij123 bent u op het goede adres!

Geboortekaartjes drukken en bestellen

Na 9 maanden is het zover, u mag er eindelijk van genieten! Uw vrienden en familie zijn benieuwd. Is het een jongen of een meisje? Wat is de naam? Wat is het gewicht? Wanneer is de kleine precies geboren? Laat uw geboortekaartjes drukken door ons. Wij zorgen ervoor dat uw vrienden en familie het schitterende nieuws op een schitterende manier ontvangen. Wij zorgen snel en goedkoop voor uw geboortekaartjes. 

 

Geboortekaartjes drukken bij Drukkerij123

Een geboortekaartje is doorgaans iets wat een langere tijd bij de ontvanger in bezit blijft. Is het niet op een prikbord dan wel op een (keuken)kast geplakt. Originaliteit en kwaliteit zijn van belang! Wij kunnen geboortekaartjes drukken in verschillende formaten: vierkant of rechthoekig en liggend, staand of gevouwen.

Staat uw gewenste drukformaat er niet tussen? Neem direct contact op, wij zijn flexibel als het aankomt op geboortekaartjes drukken en alles is bespreekbaar. Na het formaat kiest u de oplage, de derde stap is het van het papiermateriaal. Vervolgens kunt u het PDF bestand uploaden. Op deze manier bestelt u in een aantal simpele stappen uw geboortekaartjes bij Drukkerij123. 

Mogen wij uw geboortekaartjes drukken?

We horen graag van u als u geboortekaartjes wilt laten drukken. U kunt direct beginnen met uw bestelling. Heeft u nog vragen, dan staat ons team van drukwerkspecialisten voor u klaar om u te helpen. Bel naar 078 - 691 88 91.

Direct bestellen

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie