Folders bedrukken

Wilt u folders laten bedrukken van hoge kwaliteit tegen een lage prijs? Dan kiest u voor Drukkerij123. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere het bedrukken van folders voor zowel privé als zakelijke doeleinden.

Hoe laat ik folders bedrukken?

Het bedrukken van folders is zeer eenvoudig en bestaat uit maar drie stappen. In stap één kiest u het soort drukwerk uit ons assortiment, in dit geval dus folders. In stap twee kiest u het formaat van uw folder, de oplage en het aantal vouwen. U krijgt daarna een tabel te zien met prijzen en diverse mogelijkheden. Hierbij kunt u kiezen of u de folder in het zwart of in het kleur wilt hebben en welk soort papier u graag wilt. In stap drie kunt u uw folder uploaden. Vanaf daar neemt Drukkerij123 het van u over. U ontvangt binnen drie werkdagen uw folders in huis. 

Interesse in folders bedrukken?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u folders laten bedrukken? Ga dan snel aan de slag, wij zorgen ervoor dat u de folders tegen een lage prijs met een hoge kwaliteit binnen drie werkdagen in huis heeft. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

Direct bestellen

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie