Het laten plastificeren van uw drukwerk


Het drukwerk dat u afgeleverd wilt zien moet er zo mooi mogelijk uitzien vinden we bij Drukkerij123. Daarom bieden we ook als dienst aan om uw drukwerk te plastificeren. Het grote voordeel hiervan is namelijk dat uw drukwerk dan veel minder gevoelig is voor invloeden van buitenaf. De beschermingslaag van het plastic zorgt er ook nog eens voor dat de 

Wat is plastificeren?

Plastificeren is het in een keer aanbrengen van een (stevige) plastificeerfolie dubbelzijdig en voorzien van een klein randje folie rondom het drukwerk. Het randje rondom zorgt ervoor dat het drukwerk volledig is afgesloten van invloeden van buitenaf.

In welke afmetingen kunt u drukwerk laten plastificeren?

Het maximaal formaat is 1189 x 841 mm. Dit kan in 75 micron, 125 micron of 250 micron mat of glans.

Voor welk drukwerk is plastificeren uitermate geschikt?

Plastificeren is uitermate geschikt voor papieren drukwerk dat later buiten gebruikt gaat worden. Dankzij het plastificeren kan het drukwerk namelijk in aanraking komen met regen of vuil, want het is hier volledig voor afgesloten.

Het plastificeren van drukwerk kan dus ideaal zijn voor bewegwijzering bij evenementen, ledenpasjes en posters. Ook bij watersporten of sporten in de buitenlucht zijn spelinstructies die geplastificeerd zijn erg praktisch. Zakelijk gezien wordt voor plastificatie gekozen om drukwerk op een fraaie manier en met glans eroverheen te kunnen presenteren. 

Wat moet u weten over plastificeren dat nog niet genoemd is?

Plastificatie van documenten en drukwerk is permanent. Dat betekent dat het geen insteekhoes betreft waaruit u het papieren drukwerk kunt halen. Waar u geen rekening mee hoeft te houden is een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Plastificatie is transparant en dus kunt u dubbelzijdig documenten afdrukken. 

Twijfelt u of uw drukwerk geschikt is om te laten plastificeren of dat een andere manier van beschermen en afwerken toch de voorkeur geniet. Neem dan even contact met ons op. We denken graag met u mee! 

Neem contact op

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie