Drukken stickers

Het drukken van stickers kunt u overlaten aan onze drukkerij. U vindt bij ons stickers van diverse formaten, bijvoorbeeld 35 x 65 mm, 70 x 40 mm en 65 x 110 mm. U kunt kiezen voor één van onze vaste formaten, maar wij bieden u ook graag een oplossing op maat. Staat het gewenste stickerformaat er niet bij en wilt u toch profiteren van onze scherpe prijzen voor het drukken van stickers, neem dan contact met ons op. 

Drukken van stickers is eenvoudig

Bij Drukkerij123 is het drukken van stickers enorm eenvoudig. Als eerst kiest u namelijk het formaat van de stickers en de oplage. Als u dit gekozen heeft, kunt u kiezen welke papiersoort u wilt. Voor het drukken van stickers heeft u de keuze uit glanzend stickerpapier of mat stickerpapier. Daarnaast kunt u kiezen tussen zwart-witte stickers en kleurenstickers. Nadat u uw specificaties heeft gekozen, kunt u uw drukwerk (bijvoorbeeld uw logo) uploaden. 

Direct stickers laten drukken

Bij Drukkerij123 is het drukken van stickers aantrekkelijk qua prijs. Wij hanteren scherpe tarieven, waardoor het voor u voordelig is om uw stickers te laten drukken. U kunt direct beginnen het het bestelproces van de stickers. Wij zorgen na ontvangst van uw bestelling dat uw drukwerk binnen drie werkdagen geleverd wordt. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van het drukken van stickers, dan horen wij uiteraard graag van u. Telefonisch zijn wij tijdens kantooruren te bereiken op 078 - 691 88 91. 

Direct bestellen

Alexander Bot
Commercieel Bedrijfsleider
Alexander Bot

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie