Digitaal drukken

Wilt u uw drukwerk digitaal laten drukken? Dan kiest u voor de online drukker Drukkerij123. Bij Drukkerij123 is het heel eenvoudig om uw drukwerk digitaal te laten drukken. Het voordeel van digitaal drukken is dat dit sneller is. Dit komt omdat er geen direct contact is tussen de klant en de drukker. Uw bestanden worden direct naar de pers gestuurd. Drukkerij123 hanteert voor digitaal drukken een levertijd van 24 uur tot 3 werkdagen.

Hoe kan ik digitaal drukken?

Drukkerij123 heeft een groot assortiment, u kunt alles digitaal laten drukken. Enkele voorbeelden zijn: schoolkrantposters,visitekaartjes, flyers enzovoort. Digitaal drukken is zeer eenvoudig. U hoeft maar drie stappen te doorlopen en wij doen de rest. Tijdens de eerste stap kiest u het soort drukwerk. In stap twee kiest u het gewenste formaat en de oplage. In stap drie kunt u uw drukwerk uploaden. U ziet hoe eenvoudig digitaal drukken is.

Kosten van digitaal drukken

Bij Drukkerij123 krijgen we regelmatig de vraag wat de kosten van digitaal drukken zijn. Dit hangt natuurlijk volledig af van uw wensen. Factoren die een rol spelen bij het bepalen van de kosten van digitaal drukken zijn:

  • Welk soort drukwerk wilt u laten drukken door ons?
  • Welk formaat, papiersoort en oplage kiest u uit?
  • Gaat u uw drukwerk zwart-wit of in kleur laten drukken?

Op onze website kunt u een aantal stappen doorlopen en dan krijgt u direct de kosten van het digitaal drukken te zien. Heeft u afwijkende wensen, dan kunt u deze aan ons doorgeven, zodat wij een prijsvoorstel op maat kunnen maken voor u. 

Vragen over digitaal drukken?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij digitaal drukken? Neem dan contact met onze drukkerij op. Wij helpen u graag. Wilt u graag één van onze medewerkers spreken, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken op 078 - 691 88 91. We helpen u dan graag bij digitaal drukken via onze website. 

 Direct bestellen

Christina Snel van Weenen
Nabewerker
Christina Snel van Weenen

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie