Brochures

Goedkoop brochures laten drukken? Upload uw brochure op Drukkerij123.nl en bestel brochures voor een lage prijs. Wij kunnen brochures drukken tegen zeer scherpe prijzen dankzij onze gestroomlijnde werkwijze en moderne machines.

Als gedrukt boekje van geringe omvang is een brochure een ideaal communicatiemiddel om een boodschap over te brengen. Een brochure bestaat uit meerdere pagina's, dus er is voldoende ruimte om uw verhaal te vertellen.

Na het brochures drukken worden ze bij elkaar gebonden. Meestal gaat dit door gebruik te maken van nietjes, maar er zijn ook andere manieren.

Een brochure drukken kan voor allerlei doeleinden gedaan worden. Misschien wilt u brochures laten drukken om een product of dienst van uw bedrijf uit te lichten? Of wellicht dat u een informatieboekje wilt drukken?

brochures drukken

 

Uw brochure bij Drukkerij123 drukken

Prijstechnisch is Drukkerij123 één van de beste spelers op de markt. Wij kunnen uw brochure drukken tegen een lage prijs.

  • 50 A5-brochures met acht pagina's kosten bij ons slechts 7 euro, oftewel 0,14 euro per brochure. 
  • 400 brochures drukken kost u slechts 71 euro, oftewel 0,1775 per brochure.

Dat is hartstikke goedkoop!

Brochures laten drukken is eenvoudig

U kunt heel eenvoudig uw eigen drukwerk uploaden. U kunt hier zelf het formaat van de brochure kiezen. Daarnaast kunt u de oplage bepalen en het aantal pagina's. In de laatste stap kunt u uw brochure uploaden. Vervolgens zullen wij zorg dragen voor het brochure drukken.

Heeft u vaste tijdstippen dat u uw brochure wilt laten drukken? Dan kunt u ook voor periodiek drukwerk kiezen. U profiteert dan van het 6% btw-tarief!

Contact over drukken van brochures

Een brochure drukken en bestellen? Start direct op Drukkerij123.nl en laat u verrassen door onze scherpe prijzen en ons hoge kwaliteit drukwerk. Heeft u nog vragen over brochures drukken? Neem dan contact met ons op.

Dit product direct bestellen?

Online bestellen
  • In 5 minuten geregeld
  • Binnen 3 dagen in huis
Vrijblijvende offerte
  • Ook voor maatwerk
  • Laagste prijs garantie