Samenwerking uitgelicht met Lisette

vrijdag 15 februari 2019

orgelfestival

Leer Lisette kennen!

Ik ben Lisette Ooms en ik ben werkzaam als adviseur en freelancer voor orgelconcerten en -restauraties én als kwartiermaker voor religieus erfgoed. Ik kom voornamelijk bij Goud PrintCenter voor flyers, posters of het printen van een mooi projectplan. Uitnodigingen gaan inmiddels vaak digitaal, maar dat betekent zeker niet dat ik geen druk- of printwerk meer nodig heb. Binnen culturele organisaties of bij de overheid is het nog steeds gebruikelijk dat een plan gepresenteerd kan worden op papier.

Snelle communicatie en uitstekend resultaat!

Mijn man, Aart Bergwerff, kwam door zijn werk als organist al eerder in contact met Goud PrintCenter en raadde hen aan. Het contact met Goud PrintCenter is heel gemakkelijk en direct, ik kan snel met hen schakelen als ik iets nodig heb en heb altijd meteen de juiste persoon te pakken. Dat persoonlijke contact vind ik echt de meerwaarde aan Goud Printcenter, maar ook bij drukkerij123 als internetdrukkerij. Uiteindelijk is het resultaat natuurlijk het belangrijkst, en daarvoor zit ik goed bij Goud PrintCenter.