Leer Arie kennen

vrijdag 15 februari 2019

Arie van der Steen

Leer Arie kennen!

Ik ben Arie van der Steen, 53 jaar. Ik ben getrouwd met Inge en samen hebben wij drie kinderen van 21, 18 en 14 jaar oud. In huis lopen ook twee Engelse Cocker Spaniels rond. Ik hou van muziek, een goede film en gewoon wat klussen.

Sinds een aantal maanden werkzaam bij Drukkerij123

In 1986 begon ik als leerling, wat betekende dat ik één dag naar school ging en vier dagen werkte. Ik kwam van de LTS als gediplomeerd schilder, maar daar was weinig werk in te vinden. Inmiddels ben ik al bijna 33 werkzaam in het grafische vak. Sinds een aantal maanden doe ik dat bij Goud PrintCenter, hiervoor was dat Verloop Drukkerij. Ik oefen de functie van binderij medewerker uit en zorg voor alle veelvoorkomende werkzaamheden.

Ik ben trots op...

De uitdaging zit hem in de veelzijdigheid en in de complexe en aandachtvragende orders. Een opdracht die ik me goed kan herinneren waren menukaarten in staffeluitvoering, compleet geplastificeerd en voorzien van omslagogen. Boeken vind ik nog steeds het meest uitdagend. Ik ben er trots op dat wij iets kunnen verwerken tot datgene wat mensen verwachten.

Bekijk de mogelijkheden

Ontdek wat Drukkerij123 voor jou kan betekenen