Leer Alexander kennen

woensdag 19 december 2018

Alexander Bot

Leer Alexander kennen!


Ik ben Alexander Bot en samen met mijn vrouw Jacoline en onze drie zoons Xander (17), Yannick (15) en Quint (11) wonen we in Papendrecht. Het gezin vraagt veel vrije tijd, maar geeft veel geluk en rijkdom terug. Verder zing ik graag en daarom ben ik ook lid van het Christelijk Gemengd Koor Asaf. Op maandagavond zingen we samen: het maakt vrolijk, is ontspannend en het is ook een geweldige manier om van Zijn Evangelie te delen! Ik ben bestuurlijk actief binnen de school, de muziekvereniging en mijn kerkelijke gemeente.


Bij Drukkerij123 sinds 2011


Voordat ik in de drukkerijwereld terechtkwam, heb ik een aantal jaren in de zorg gewerkt. Mensen vind ik fascinerend. Ik ben altijd op zoek naar het unieke van een persoon en vind het inspirerend om te zien als die bijzondere eigenschappen volledig worden benut. Daarom vind ik klantcontact ook zo leuk! Het is een sport om de meerwaarde van ons printwerk aan te tonen door het bieden van een op maat gevraagde oplossing. Als commercieel bedrijfsleider ben ik sinds 2011 eindverantwoordelijk voor Drukkerij123. Daarvoor was ik productieplanner voor een grote uitgever van familiedrukwerk; Familiy Cards.  


Ik ben trots als...


Ik ben trots wanneer een klant naar buiten gaat met een product waar hij/zij helemaal tevreden over is en het voldoet aan alle verwachtingen. Ik vind het leuk om samen met een klant op zoek te gaan naar de juiste papiersoort en de juiste uitstraling, passend bij wat de klant voor ogen had. Ook ben ik trots op mijn team: we verzetten veel werk en zorgen nog steeds voor groei.


Ontdek wat Drukkerij123 voor jou kan betekenen

Bekijk de mogelijkheden