Samenwerking uitgelicht met Dimphi van N@med

woensdag 19 december 2018

Dimphi van Amen

Leer Dimphi kennen!

Ik ben Dimphi van Amen, eigenaar van marketing- en communicatiebedrijf N@med. Voor verschillende opdrachtgevers verzorg ik de communicatie, marketing of eventmanagement. Dat kan gaan om specifieke vraagstukken of het geheel uit handen nemen van de marcom.

Drukkerij123 denkt met me mee

Bij al mijn opdrachtgevers moet ik snel schakelen. Drukkerij123 doet dat ook en denkt met me mee als het om spoedjes of lange termijn opdrachten gaat. Ze geven advies en zijn alert op fouten in de ontwerpen die ik aanlever. Ik ben heel tevreden over de service en snelheid van Drukkerij123. Het contact is altijd persoonlijk en afgestemd op mijn wensen én de wensen van mijn klant. Ook als ik een kant-en-klare opdracht opstuur, kijken ze mee op het gebied van papiersoort, afwerking en nabewerking.

Een aanrader!

De pro-activiteit en hun expertise helpen me om goed resultaat te kunnen afleveren. Verbeterpunten heb ik eigenlijk niet! Drukkerij123 werd me aangeraden door een andere ondernemer en inmiddels raad ik hen zelf ook op regelmatige basis aan. Persoonlijk en scherp, dat zijn voor mij de belangrijkste eigenschappen van Drukkerij123.