Persoonlijk gericht drukwerk valt op

vrijdag 15 februari 2019

Gepersonaliseerd drukwerk

Tegenwoordig verstuur je alle soorten berichten snel en gemakkelijk digitaal. Je online bereik is groot en een e-mailcampagne is vaak snel en goedkoop. Het nadeel hiervan is dat elke organisatie dit ziet en doet, waardoor de inbox van de ontvangers vaak ondersneeuwt. Hoeveel nieuwsbrieven ontvangt u bijvoorbeeld wekelijks in u mailbox? Precies. Probeer dan nog maar eens op te vallen met uw mailing...

Mensen ontvangen hun post steeds vaker digitaal, daarom vallen persoonlijk geprinte mailings tegenwoordig meer op omdat ze minder gebruikelijk zijn. U kijkt per dag meerdere malen in uw e-mailbox en klikt daar snel door allerlei berichten heen. Ter vergelijking, hoe vaak loopt u naar uw brievenbus?

Een e-mailcampagne is goedkoop, maar door de voordelen van een geprinte mailing is de kans groter dat persoonlijk drukwerk uiteindelijk meer opvalt en dus ook meer oplevert. Dat is zeker een investering waard. De kosten van het drukken vallen in een totaalpakket heel erg mee. Uw geprinte mailing kan namelijk compleet verzorgd worden met een optimaal productieproces en aflevering in één. Hierbij kan ook de vormgeving verzorgd worden. Alleen het aanleveren van een adressenlijst is dan in principe al voldoende.

Als eerste stemmen we alle wensen af. Wilt u bijvoorbeeld uitnodigingen, een kaartje, brieven in enveloppen, folders, brochures of iets anders versturen? Bij elke vorm krijgt u advies over de juiste papiersoort. De papiersoort bepaalt de uitstraling van uw boodschap, maar ook het gewicht van de mailing en dat heeft weer invloed op de verzendkosten.

Verder kunt u denken aan het inprinten van unieke inloggegevens. We denken altijd met u mee en kunnen uitgebreid advies geven over alle mogelijkheden, of gewoon de hele vormgeving voor u verzorgen. Als alles is afgestemd op uw wensen kan het complete pakket gedrukt worden. De adressen worden ingeprint op de kaart, brief, envelop of op een losse adresdrager. Het drukwerk wordt vervolgens ingestoken, gecouverteerd of geseald. Zo is het meteen klaar voor verzending. Het is zelfs mogelijk om uw drukwerk te personaliseren met afbeeldingen.

Wilt u opvallen met gepersonaliseerd drukwerk?

Neem contact met ons op.